Lucaksen tonnikalaleivät

tonnikalatäyte
1 purkki tonnikalaa vedessä (n.200 g)
4 reilua ruokalusikallista majoneesia
½ teelusikallista chilipulveria
2 teelusikallista valkosipulijauhetta
1 teelusikallinen paprikaa
ripaus oreganoa
Sekoita aineet keskenään ja tarkista maku. Levitä reilusti paahtoleipäviipaleelle, aseta
toinen viipale päälle ja leikkaa vinoittain kahtia.  Herkullinen välipala tai lounas salaatin kanssa! Makua voi muunnella käyttämällä osan majoneesin tilalta tuorejuustoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s