Rahka-digestivekakku

rahka-digestivekakku

Murupohja

n.200-220 gr digestive keksejä
n. 100 gr voita 
Murskaa pohja käsin tai tehosekoittimella digestivekeksit ja sekoita voi ja painele seos vuoan pohjalle

Päällinen:

Laita liivatelehtiä 4-5 kpl kylmään veteen hetkeksi. 
2dl kuohukermaa
200 gr valkosuklaalimerahka
200 gr sitruunarahka
1 mascarponejuustopurkki n. 200-250 gr
Maustamatonta rahkaa muutama lusikka halutessasi vielä sekaan. 2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeri
1 mandariinin/satsuman kuori

Vaahdota kerma, älä kuitenkaan aivan kovaksi kermavaahdoksi asti
Lisää sokerit joukkoon ja sekoita. Lisää rahkat ja mascarpone. Raasta mandariinin kuori sekaan ja sekoita. 
Vedenkeittimellä tai kattilassa kiehauta vähän kuumaa vettä. Laita kiehuvaa vettä n. 3 rkl kippoon ja purista liivatteista vesi pois ja laita liivatteet kuumaan veteen ja sekoita. Kaada tasaisesti rahkaseoksen joukkoon. 
Levitä seos varoen digestivepohjan päälle (ettei murupohja rikkoudu). Suojaa  ja pidä jääkaapissa noin 3-4 tuntia ja valmis tarjoiltavaksi!

Koristele makeisilla ja raasta valkosuklaata päälle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s