Ihanan pehmeä suklaa-appelsiinikakku


aineet:

125 g voita
2 dl sokeria
2 kananmunaa
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
3 rkl (tasapäistä ) suklaajauhetta
2 rkl perunajauhoja
1 dl appelsiini marmelaadia

Vaahdota voi ja sokeri tasaiseksi taikinaksi,
lisää kananmunat joukkoon.
Sekoita jauhot, suklaajauhe ja leivinjauhe yhdeksi ja lisää taikinaan
lopuksi appelsiini marmelaadi.

Paista 180 asteessa n. 50 minuuttia

2 responses to “Ihanan pehmeä suklaa-appelsiinikakku

  1. Mitä tarkoitat suklaajauheella? Hienoksi raastettua suklaata vai kaakaojauhetta?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s