Persikkapaistos

IMG_1594

 

 

 

 

 

 

IMG_1592

 

1,5dl jauhoja
1,5  dl sokeria
2 tl leivinjauhoa
1,5 dl maitoa
25 g voita vuoan pohjalle
purkki säilykepersikoita siivutettuna.
(päälle halutessa vähän kanelia)

Sekoita jauhot, sokeri, leivinjauho ja maito yhteen. (Taikinasta tulee erittäin löysää.) Laita voi vuokaan ja sulata uunissa. Kaada taikina voisulan päälle. Valuta persikoista nesteet pois, ja asettele persikan siivut tasaisesti taikinan päälle (osittain uppoaa taikinan sekaan, mikä ei haittaa). Paistoaika on keskiosassa uunia 20-25 min 175 asteessa. Tarjoillaan lämpimänä vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa. Nopea ja helppotekoinen pikkujälkiruoka! Käytä pienehköä vuokaa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s