Feta-pinaattipiirakka

Testattu työpaikalla ja kotona. Tämä on hyvää !

valmis piirakkapohja

3 kananmunaa
150 g pakastepinaattia, sulatettuna ja vedet valutettuna
1 dl kermaa
1 dl rahkaa tai creme fraiche
2 dl fetajuustoa paloina
2 dl tavallista juustoraastetta
1 pieni sipuli hienoksi pilkottuna
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
mustapippuria
(suolaa)

Sulata pinaatti ja valuta ylimääräiset vedet pois.
Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi täytteeksi.
Levitä piiraspohjan päälle.
Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia tai kunnes piiras on päältä kauniin ruskea.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s