Mustikkarahkakakku

Muunneltu Yhteishyvän mustikkajuustokakun reseptistä

Pohja
300gr margariinia
1 dl sokeria
2 kananmunaa
6 dl vehnäjauhoja
2-4 rkl vettä

Vaahdota margariini ja sokeri, lisää munat
Lisää jauhot ja vesi
Tästä riittää yhteen isoon pohjaan tai kahteen pienempään pohjaan ainekset

Täyte:
500gr maitorahkaa                                       
200gr ranskankermaa
3 kananmunaa
2 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
2 rkl sitruunamehua
2 rkl perunajauhoja
mustikoita maun mukaan 200-400 gr

Sekoita ainekset keskenään ja lisää viimeisenä mustikat
Kun kaksi kulhoa on pohjataikinalla peitetty (tai yksi iso) kaada päälle mustikka-rahkaseos
Paista noin tunti 175 C asteessa uunin alaosassa.

Tarjoile kakkua / piirakkaa kun on tarpeeksi jäähtynyt huoneenlämmössä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s