Genovan kakku

Ensin katsotaan kaapista mitä aineita sieltä löytyy kakkun tekoon, kun tulee
makean nälkä:)
Seuraavksi otetaan kaikki vanhat keittokirjat esille ja etsitään resepti.
Tänään se on Genovan kakku, herkullinen kahvipöydän kakku
Aineet:

150 g voita
2 dl sokeria
3 kpl munia
1 dl mantelijauhoa
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoki, lisää munat yksitellen joukkoon.
Lisää jauhot, johon leivinjauhe ja mantelijauhe on sekoitettuna joukkoon.

Paista 180 asteessa noin 40 minuuttia

3 responses to “Genovan kakku

  1. mita mantelijauhon tilalle voisi laittaa?

    • En ole kokeillut muuta kuin mantelijauhetta, mutta voisin kuvitella että
      jauhettu hasselpähkinä voisi olla hyvä? Maku tietty muuttuu vähän.

  2. Maria Skön

    Murr!
    Resepti on kaikkea muuta, kuin Genovan kakku.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s