Mustikkapiirakka: luontaisesti gluteeniton, maidoton, munaton, soijaton

1,5 dl sokeria
4 dl tattarijauhoa
2, 5 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl juoksevaa margariinia
2, 5 dl kaurakermaa esim. Oatly
0, 5 l mustikoita

Voitele piirakkavuoka juoksevalla margariinilla ja leivitä gluteenittomilla korppujauhoilla.

Sekoita kuivat aineet huolellisesti. Lisää juokseva margariini ja kaurakerma. Sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina vuokaan. Levitä pinnalle mustikoita noin 0, 5 dl. Voit ripotella pinnalle hieman sokeria. Paista piirakkaa 200°C:ssa noin 30 minuuttia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s