Mummon makaronipata

Jauhelihaa n. 100 g henkeä kohti
Makaroneja n. 2 dl henkeä kohti
Mausteita
Hieman kermaa
Ketsuppia 

Tämä nopea lounasruoka on lastenlasteni suosikki. 

Paista jauheliha, käytä tarvittaessa öljyä.  Mausta suolalla, pippurilla ja sipulijauheella.  Voit lisätä myös muita mausteita kuten paprikaa tai chiliä.

Keitä makaronit väljässä vedessä.  Siivilöi vesi pois ja lisää paistettu jauheliha. 

Sekoita ja anna olla edelleen liedellä. 

Lisää seokseen loraus kermaa ja kääntele massaa samalla kun se lämpenee. 

Lisää vielä reilusti ketsuppia ja jatka hetki sekoittamista, jotta ketsuppi ehtii ”kypsyä”.  Varo polttamasta pohjaan!  Kerma tekee padasta kiinteämmän niin, etteivät makaronit ja jauheliha ole toisistaan irrallaan vaan helposti haarukoitavissa tai lusikoitavissa pieninkin käsin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s