JUGURTTI- SITRUUNAKAKKU

Resepti saatu ystävältä Mallorcalta. Tämä kakku on siellä hyvin suosittu.   Kakku on myös erittäin helppotekoinen


Ainekset:
1 (150 g ) purkki bulgaarian jugurttia
3 kananmunaa
1 dl oliiviöljyä
2 dl hienoa sokeria
3 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta jauhoihin sekoitettuna
1 sitruunan kuori, mehun voi lisätä halutessaan joukkoon

Kaikki ainekset sekoitetaan keskenään ja laitetaan voideltuun                      jauhotettuun vuokaan.

Paistetaan 150 asteessa 45-60 min alemmalla tasolla
Kakku jäähdytetään ja päälle tomusokeria

Mainokset

One response to “JUGURTTI- SITRUUNAKAKKU

  1. Moi,
    minäkin tein joskus kevyen jogurttipiirakan. En käyttänyt bulgaarian jogurttia, vaan normaalia rasvatonta jogurttia. Se oli tosi hyvä ja helppo tehdä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s