Gluteeniton kasvispiirakka

Pohja:
1,5 dl perunamuusia
0,5 dl gluteenittomia jauhoja
1 dl juustoraastetta (esim. emmental tai muu voimakkaampi juusto)

Päälle:
1,5 dl kreikkalaista jugurttia
1 kananmuna
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
tomaattia
fetaa
oliiveja
punasipulia
paprikaa
kuivattua oreganoa
tuoretta basilikaa (valmiin piirakan päälle)

Pohjaan tuli tällä kertaa perunamuusia, jota oli jäänyt edelliseltä päivältä. Sekoitin siihen gluteenittomat jauhot ja juustoraasteen, ja taputtelin taikinan vuoan pohjalle joka oli voideltu pelkällä voilla ja gluteenittomilla jauhoilla. Pohjan päälle levitin ohuen tasaisen kerroksen jugurtti-kananmunaseosta jossa oli mausteet. Lopuksi laitoin tomaatit, fetat, paprikat ja punasipulit, ja ripottelin vähän oreganoa kaiken päälle. Piirakka paistui 225 asteessa noin 20-30 minuuttia. Tarjoilin lämpimänä ja tuoreen basilikan kanssa.

Advertisements

One response to “Gluteeniton kasvispiirakka

  1. Kiitos hyvästä ohjeesta! Tykkäsimme kovasti!! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s