Possupaisti

n. 1kg porsaan sisäfilettä
Feta-juustomurskaa
Marinaadi:
1 dl oliiviöljyä
3-4 valkosipulin kynttä
1cm tuoretta inkivääriä
tuoreita yrttejä (esim. rosmariiniä ja tinjamia)
1 tl unkarista saatua hot paprika -maustetta
suolaa

Raastoin valkosipulin kynnet ja pienen palan tuoretta inkivääriä oliiviöljyn sekaan. (Inkivääriä säilytän pakkasessa kuorittuna, jolloin se ei mene huonoksi ja sitä voi helposti raastaa ruokiin.) Lisäsin muut mausteet ja laitoin lihan marinoitumaan muutamaksi tunniksi.

Kun liha oli valmis paistettavaksi, laitoin sen uunivuokaan, ripottelin fetaa päälle ja laitoin uuniin noin tunniksi, kunnes liha on kypsää. Helppo tarjoilla vaikka pastan tai riisin kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s