Savukala huikopalaksi leivän päälle

savukalaa
purjosipulia
valkosipulia

liemi:
n. 12 rkl ruokaöljyä
n. 6 rkl viinietikkaa (tai omenaviinietikkaa)
n. 3 tl sokeria
suolaa ja mustapippuria

Irrota savukalojen  lihat, pilko valkosipulia ja purjoa pieniksi paloiksi.

Asettele kerroksittain purkkiin kaikkia aineksia vuorotellen.
Sekoita liemi – kaada kala-sipuliseoksen päälle.

Anna hautua vähintään reilu puoli       
vuorokautta – vuorokausi.

Purkin koosta riippuen voit vähentää
lientä tai lisätä sitä!
Voit välillä pyöräyttää seosta
sen imeytyessä jääkaapissa.

Leivälle huikopalaksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s