Rahkatorttutaikina joulutorttuihin

Tämäkin taikina löytyi ruutuvihkosta ja vaikka kevyempi
niin silti erittäin herkullinen.
Ainekset:

250 g maitorahkaa
250 g voita
250 g vehnäjauhoja
Luumuhilloa
Voiteluun kananmunaa

Alusta pehmeään voihin rahka, sekä jauhot tasaikeksi taikinaksi.
Laita taikina jääkaappiin hetkeksi jolloin kauliaminen on helpompaa.
Taininan voi leikata valmiilla muotilla. Siihen käy myös taikinapyörä
jolla leikata tortut.

Paista n. 200 asteessa tortut kauniin ruskeiksi.

One response to “Rahkatorttutaikina joulutorttuihin

  1. Päivitysilmoitus: Hyvää Joulua! | Pakkasten keittiöissä kokattua

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s