Kermakakku


2 dl paksua kermaa
2 dl sokeria
2 munaa
1 tl ruokasoodaa
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl raastettua appelsiinin kuorta
1 rkl mantelijauhetta

Munat ja puolet sokerista vaahdotetaan, loput sokerit vatkataan kerman kanssa
ja ne yhdistetään.
Muut aineet ja sooda jauhoihin sekoitettuna ja lisätään seokseen.

Paistetaan 180 asteessa 40-50 minuuttia

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s