Sipuli-fetajuusto piirakka

Pohja:
100 g voita tai margariinia
1,5 dl rahkaa
3 dl jauhoja
Sekoita pohjan aineet pehmeäksi taikinaksi ja paina se vuokaan.
Nosta reunoille asti, ettei täyte valu uunissa taikinan alle.

Täyte:
– 2 pientä punasipulia ja 2 tavallista sipulia
– voita sipulin kuulottamiseen pannulla
– n. 2 dl fetajuustoa pieneksi kuutioituna
– 3 kananmunaa
– 2 dl juustoraastetta
– 1 dl kermaa
– 1 dl maitoa
Leikkaa sipuli suikaleiksi ja kuulota sitä pannulla voissa (tai öljyssä)
Sekoita paistettuun sipuliin kerma-maito, fetajuusto, juustoraaste ja munat.
Voit lisätä mausteita makusi mukaan, mutta suolaa ei tarvitse fetajuuston suolaisuuden vuoksi.
Kaada seos vuokaan taikinapohjan päälle ja halutessa ripottele päälle juustoraastetta.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min. Anna pinnan tulla kullanruskeaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s