Makoisat naudanlihapihvit


Naudan paistia
kermaa
mausteita

oma maustekastike: loraus rypsiöljyä, tulinen ja makea kotisinappi, chilikastike, suolaa ja mustapippuria ja valkosipulia noin 6 kynttä (maun mukaan)

leikkaa ohuiksi siivuiksi pihvit
nuiji pihvit ja ota väri pannulla hetkessä ja nosta pannulta ruskeat pihvit uunivuokaan

sivele mausteseosta pihvien päälle

Kaada kerma päälle

Laita uuniin noin 175asteeseen (tai alkuun vajaa 200 ja noin 30min jälkeen 150) – mureuta uunissa yhteensä noin tunnin

Tarjoa esim. lankkupottujen (rainbow) kera!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s