Kana-savuporopasta

300-350 gr kanan rintaleikettä/kanan lihaa
50-100 gr savuporoa
1 pieni sipuli
mustaa tagliatellea (Pirkka) ja rusettimakaronia noin 6 dl yhteensä (kuivana)

Suikaloi kanat ja savuporo, sekoita, lisää suolaa ja mustapippuria sekä pilko sipuli sekaan. Anna maustua hetken.

Keitä vesi, lisää lihaliemikuutiosta noin puolet. Lisää musta tagliatelle sekä

muu makaroni, kiehauta al dente tai kypsäksi. Valuta vesi, kumoa takaisin kattilaan.Paista samalla kana ja poro – sipuliseos voissa. Kun pasta on valmis ja vesi valutettu, lisää kattilaan paistettu lihaseos.

Lisää 2 dl kevyt ruokakermaa, kiehauta kevyesti. Lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa maun mukaan.

Maukas ja aromikas pasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s