Savuporoa kermakastikkeessa

Savustetun poronlihan saimme Lapista – oli kylmäsavustettu kodassa
Savuporoa 200-600 gr ruokailijoiden määrän mukaan
– yksi miehen nyrkin kokoinen pala ihratonta savustettua poronlihaa
riittää kahdelle – neljälle, riippuen lisukkeista
Valmis-kermakastike ainekset

Leiko savuporo ohuiksi siivuiksi

Tee kermakastike ohjeen mukaan (reseptissä käytin Knorria)
Lisäsin kastikkeeseen vähän kotisinappia, mustapippuria ja ruokalusikallisen
voita

Valmiiseen kastikkeeseen savustetut poronlihat hautumaan (lämpö
keskivaiheilla kastikkeen valmistuttua ja tästä lämmöstä vaiheittain
pienemmäksi)

Kuvassa poron lisukkeena on kevätkääryle (vihanneksia sisällä) ja
samalla uunilämmöllä paistettuja pakaste-ranskanperunoita

Tarjoile raikas salaatti lisukkeena.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s