Paahtokiisseli

– se oikea
½ litraa maitoa
1 dl hienoa sokeria
½- 1 tl vaniljasokeria
½ dl maissijauhoja
nokare voita
1 dl kiehuvaa vettä

Laita paistinpannulle nokare voita ja lisää siihen sokeri.
-hämmennä sokeria ahkerasti. Kun sokeri on paahtunut ruskeaksi lisää siihen
kiehuva vesi.
-sekoita kunnes sokerimassa on liuennut veteen tasaiseksi liemeksi.

Vaihe 2:
Tämän voit tehdä jo ennen sokerin paahtamista valmiiksi odottamaan.
-Keitä maito ja kun maito kiehuu kaada joukkoon maitotippaan sekoitettu
maissijauho.
Keitä seosta 3 minuuttia kokoajan hämmentäen jotta kiiselistä tulee
pehmeä.
Lisää paahdettu sokeriseos kiisseliin tasaisesti. Lisää vaniljasokeri.
Jaa kiisseli annoskuppeihin jäähtymään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s