Kananrintaa hunajaisissa hedelmissä

6 kananrintaa
suolaa
pippuria
rypsiöljyä
juoksevaa hunajaa
1 nektariini
1 satsuma
1 luumu
1/2 purkkia papaijapaloja

Aseta kananrinnat uunipellille leivinpaperiarkin päälle
Ripota päälle kevyesti suolaa (ja mustapippuria)
Pilko hedelmät ja lisää sekaan suolaa ja pippuria sekä rypsiöljyä ja sekoita

Laita hedelmäseos kananrintojen päälle ja purista hunajapurkista loraus
hunajaa kanan ja hedelmien päälle

Paista 200 C / kiertoilmauuni 175 C noin 25 minuuttia

Tarjoile riisin, salaatin tai höyrytettyjen vihannesten kera

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s