Sipulipiirakka

3 keskikokoista sipulia
purjo
2 dl juustoraastetta                          
2 dl kermaviiliä
1 dl kermaa, maitoa tms.
2 kananmunaa
1 tl sitruunapippuria
½ tl mustapippuria
1 tl suolaa

Pilko purjo ja sipulit ja paista ne pannulla öljyssä tai voissa kuulakkaiksi

Sipulien jäähtyessä tee piirakkapohja:      
100 g voita tai margariinia
3 dl jauhoja
1 dl vettä
½ tl suolaa
1 tl leivinjauhetta

Sekoita jauhoseos pehmeään rasvaan ja lisää vesi.
Vuoraa piirakkavuoka pehmeällä taikinalla niin, että taikinaa
nousee reunoillekin

Sekoita nyt juustoraaste, neste, kermaviili, kananmunat ja mausteet keskenään ja sekoita siihen lopuksi jäähtynyt sipuliseosKaada seos vuokaan taikinan päälle ja paista n. 30 min. 200 asteisessa uunissa

Maistuvinta lämpimänä : )

One response to “Sipulipiirakka

  1. Puolukka 69 v.

    Tein elämäni ensimmäisen kerran sipulipiirakkaa ja tällä ohjeella se onnistui 100 %:sti ja myös maistui. Kiitos, seuraavaksi kokeilen Genovan kakkua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s