Pekoni – parsaa a lá Ilkka

Tuoretta parsaa
Pekonia

Kääri parsat pekoniin (2 parsan ylle yksi pekoniviipale tai kolmen parsan
päälle kaksi pekonia)                                                                     

Laita vasta pekonien kiertämisen jälkeen grilli päälle.

Aseta kylmään grilliin pekoniin käärityt parsat, jotta pekoni ei pala
kiinni grilliin!

Kääntele parsoja tasaisin väliajoin kunnes pekoni ruskistuu. (Jos muut ruuat
vielä kypsyvät grillissä, laita foliossa / vuoassa parsat 100 asteeseen uunin
lämpöön)

Tyylikäs ja erityisen maukas lisuke pihville, salaatille jne.

Advertisements

One response to “Pekoni – parsaa a lá Ilkka

  1. Todella herkullisia! Parsa pehmeni mukavasti pekonikääreessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s