Kermainen kana-pestoateria

Tämä oli nopea tehdä, sain loput broilerikanasta käytettyä kastikkeessa, ja kyseltiin jo että koska tätä on seuraavan kerran! 

Laitoin ihan ensin spaghetit kiehumaan (vaihtoehtoisesti voi kayttää muuta nauhapastaa).

 Pesto:
Nipullinen tuoretta basilikaa (iso kourallinen tai n. 2-3dl)
Pienempi nippu tuoretta persiljaa
Pinjansiemeniä tai mantelinlastuja n. 1 dl
Parmesaani-juustoraastetta n. 1 dl
Valkosipulijauhetta maun mukaan
Mustapippuria jauhettuna pieni ripaus
Oliiviöljyä (tässä reseptissä käytin kylläkin kanalienta, ettei tullut liian rasvaista)

Laitoin ainekset tehosekottimeen, ja nestettä sen verran että pestosta tulee helposti levittyvää.

Seuraavaksi laitoin kiehumaan n. 1 ½ dl kermaa, varoen ettei se kiehu yli. Kun kerma kiehui, laitoin valmiiksi paistetun ja pieneksi pilkotun kanan sekaan. Annoin kerman ja kanan kiehua n. 5 minuuttia kunnes kerma hieman sakeni. Käänsin virran pois, ja sekoitin peston varovasti joukkoon. Lopuksi sekoitin kastikkeen pastan sekaan juuri tarjoilua ennen.

Aika n. 20 minuuttia yhteensä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s