Kanarullat

Kanan rintapaloja
Vuohenjuustoa
Säilykepersikoita
Suolaa
Mustapippuria
Paprikaa
Kermaa

Leikkaa kanan rintapalat mahdollisimman ohuiksi leikkeiksi ja nuiji kevyesti.
Ripottele paloille suolaa, mustapippuria ja paprikaa. Jos ladot maustetut
leikkeet vähäksi aikaa astiaan, maustuvat ne myös toiselta puolelta.
Voitele uunivuoka.
Ota leike kerrallaan leikkuulaudalle ja levitä toiseen päähän
nokare vuohenjuustoa ja palanen persikkaa.
Aseta rullattu leike uunivuokaan saumakohta alaspäin. Rullien tulisi olla tiukasti
toistensa vieressä, jolloin ne eivät aukea paistumisen aikana.
Valitse uunivuoka tämä huomioiden.
Kaada persikoiden liemi rullille ja aseta vuoka uuniin.

Aikaa 16 rullan paistumiseen 200 asteessa kului noin tunti.
Lisää loppuvaiheessa kermaa.
Paistamisen aikana kertynyt neste ja kerma muodostavat löysän kastikkeen.
Jos haluat, voit lisätä kermaan hieman vehnäjauhoja, jolloin kastikkeesta tulee sakeampaa.

Vuohenjuuston tilalla voit käyttää esim. Philadelphia-juustoa,
pippurijuustoa tai muuta levitettävää juustoa. Maustetun juuston kanssa
käytä muita mausteita harkiten. Persikan voi korvata oliivilla,
parsalla tai jollain muulla haluamallasi täytteellä, jolloin rullien maku muuttuu.
Oma suosikkini on persikka.

Tarjoa riisin ja vihannesten tai salaatin kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s