Pasha – kakku – rahkaherkku!

Pääsiäiseen tai muuhun juhlaan maittava ja täyttävä rahkakakku.

Tarveaineet:

1 kg rahkaa
1 tlk = 2 dl kermaviiliä
1 tlk = 30 gr creme fraice – ranskankemaa
1 dl kuohukermaa
4 kananmunaa
2 dl sokeria
4 tl vaniljasokeria 

kourallinen korinttia tai hedelmää kuivattuna (makeutettuna)
sukaatteja pieni paketti
2 dl mantelirouhetta 

Sekoita kaikki raaka-aineet 

Ota valuastia, sen päälle tiheäreikäinen siivilä
Laita siivilään hyvin läpäisevä keittiöliina
Kaada seos liinan päälle
Laita tuorekelmua seoksen päälle
Laita kevyt paino päälle

Jääkaappiin ja vähintään vuorokausi valutusaikaa – muista tarkistaa valuastia (kaada viemäriin jo valunut neste, ettei neste nouse siivilän tasolle!)

Kaada kakku lautaselle ja koristele. Valmis tarjottavaksi!

Säilytä jääkaapissa. Tarjoile jälkiruuaksi tai kahvin kera.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s