Makeannälkään proteiinipitoinen rahka

”kahvin kera tai välipalaksi”

Rahkaa 500 g
Vanilja kastiketta loraus
Maun mukaan sokeria (1/2-1 dl sokeria)
Ripaus vanilliinisokeria (0,5-1 tl)

HUOM! Mikäli haluat kuohkeamman ja maultaan pehmeämmän rahkan, laita rahkaan 2 dl vispikermaa –– huom! Kuvan rahka on ilman kuohukermaa! Tällöin vispaa kerma ensin ja lisää rahka ja muut ainekset sen jälkeen! 

Rahkan makuvaihtoehdot (kuvassa):

½ pss Fazerin Marianne Crush -rouhetta
½ pss Fazer Tyrkisk Peber Crush –rouhetta. Päälle lakritsi-strösseliä koristeeksi

Vaihtoehtoisesti mitä vain marjaa tai hedelmää tai esimerkiksi luumuhilloa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s