Tillikastike kalalle

2 purkkia ranskankermaa (300 g)
½ sitruunan mehu
mustapippuria reilusti
sokeria
ripaus suolaa
tuoretta tilliä reilusti 

Sekoita ranskankermaan sitruunan mehu ja mausteet sekä hienoksi leikattu tilli. Käytä sokeria varovasti.  Sitruuna antaa kastikkeelle raikkaan maun ja runsas tilli kruunaa kokonaisuuden.

Tarjoile uunissa tai liedellä paistetun kalan kastikkeena. 

Tästä kastikkeesta tuli oikein lastenlasten suosikki, ja kalaa toivottiin päivälliseksi useammin kuin ennen.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s