Parsa-anjovis-kermapaistos suolaisen ystäville

 Tämä on otettu suoraan Tv kokki ohjelmasta. Kokeeksi valmistin sen ja ihastuin.
Sopii lisäruuaksi muun pääruuan kanssa.

 Ainekset:
 – Purjosipulia, pestään ja lleikataan n 5cm palasiksi, jotka paistetaan kevyesti pannulla öljyssä, niin että pintaan tulee pikkuisen väriä.
 – Pannulle lisätään paksua kermaa 2dl ja anjovista paloiteltuna yhden rasian verran.
 – kerman annetaan vetäytyä paksummaksi hiljaisella lämmöllä
 – Lopuksi kaadetaan vuokaan ja juustoraastetta päälle ja paistetaan n.30 minuttia 180 asteen lämmössä.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s