Kasvispata

Ulkosuomalaisena sitä tulee kokeiltua kaikenlaisia uusia sekoituksia. Aineita pitäisi pataan löytää Suomesta hyvinkin. Padasta tuli tosi hyvää. Sienet tietysti voi jättää pois ja vaikka kuutioida kanaa tilalle.

Jos satut tekemään niin kiva olisi kuulla kommentteja kuinka resepti toimii Suomessa ja löytyykö aineksia!

2 purkkia (411g/purkki) ”fire-roasted diced tomatoes” eli kuutioituja tomaatteja (itse käytin paahdettuja kuutioita)
2 purkkia (439g/purkki) ”cannellini or white kidney beans” eli cannellini papuja, tai muita valkoisia papuja
1 laakerinlehti
1-2 sipulia
3-4 valkosipulinkyntä
n. 50 g pilkottua jalapeno-pippuria (itse käytin purkki-jalapenoa)
n.175 g siivutettuja sieniä (esim. portabella)
extra virgin oliiviöljyä
(päälle tuoretta korianteria)
 
Sekoita tomaatit, pavut, jalapenot ja laakerinlehti keskenään, ja kiehauta. Pienennä lämpöa ja anna hautua kannen alla. Samalla paista pilkotut sipulit, valkosipulinkynnet ja sienet oliiviöljyssä. Laita sienet hieman myöhemmin pannuun. Kun sipulit ja sienet ovat paistuneet sopivasti, kaada seos tomaattipataan. Anna hautua viela noin 10 minuuttia ja poista laakerinlehti. Päälle voit ripotella tuoretta korianteria jos haluat.

Tarjoile tuoreen patongin kanssa. Valmistusaika n. 30minuuttia.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s