Melonipasta

Uusia reseptejä on aina kiva kokeilla. Tässä oli erikoiset ainekset, joten piti tietysti kokeilla! Hyvää tuli, ja vieraillekin on jo tarjoiltu.

Pekonia siivuina, silppuna tai paloina

Kevätsipulia

Kantalup- tai hunajamelonia

Nauhapastaa

Pippurituorejuustoa

(Öljyä)

Paista pekoni.  Jos käytät siivuja, paloittele ne.  Ota pekonit sivuun ja jätä rasva pannulle. Lisää sipulirenkaat rasvaan ja paista hetki yksinään. Mikäli pekonista ei jää riittävästi rasvaa lisää öljyä.  Lisää meloninpalaset ja paista niitä sipulien kanssa niin kauan, että melonit soseutuvat. 

Keitä pasta.  Nauhapastan tilalla voit käyttää penne-pastaa.  Kaada vesi.  Lisää pastan sekaan pari ruokalusikallista pippurijuustoa.  Sekoita joukkoon paistettu sipuli-meloniseos.  Suolaa ja mausteita ei tarvitse lisätä, sillä pekonista tulee suolaa riittävästi ja mausteinen juusto antaa lisämakua. Pekonit voit lisätä pastaan tai jakaa annosten päälle.

Maku on makeahko ja vaihtelee käytetyn pekonin ja melonin mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s